جشن بزرگ نیمه شعبان با هدف ترویج و فرهنگ انتظار و مهدویت در امامزاده آقا سید ابوجعفر به همت پایگاه طاهره کوی شهید بهشتی حوزه بسیج خواهران فاطمیه س بندر کیاشهر این شهر برگزار شد.
به گزارش جلال شرق، زینت ربیع پور ؛ سخنران این برنامه با بیان اینکه انتظار درعصر غیبت امام زمان عجل الله سبک زندگی شیعه را تبیین می کند
از وقتی به عهد شهدا گفت و تصریح کرد ،:
با توجه به آیه ۲۳ سوره احزاب «من المؤمنین رجال صد قوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر وما بدلوا تبدیلا» ….شهدا به عهد خود با خدا وفا کردند و امید است که همه دوستداران امام منتظر واقعی باشند .
وی از ویژگی منتظر واقعی گفت و افزود: منتظر واقعی فردی است که نقش خودرا بصورت کامل در عالم به خوبی ایفا کند.
ربیع پور تربیت و پرورش نسل حاضر را از ویژگی دیگر منتظران واقعی است و گفت: تربیت نسل مهدوی بزرگترین رسالت بانوان است، بانوی منتظر ضمن فراگیری آموزه های دینی در تلاش برای اتصال رابطه خود با ولی و در ادامه تلاش برای تربیت نسل ولایی می باشد .
وی ادامه داد : یک دختر، یک زن و یک مادر تربیت نسل را برعهده دارد، پرورش نسل فعلی و کمک به جوانان در پرورش نسل جوان و حتی فرزند آوری از ویژگی منتظران واقعی است.
ربیع پور با اشاره به مسائل چند روزه اخیر از صبوری و بصیرت گفت و خاطر نشان کرد :به دلیل مشکلات کلان و فشارهای فراوان رسانه ها ی دشمن نسل شیعه اعم از نوجوان و جوانان لازم است ضمن افزایش آگاهی خود و اطرافیان صبور باشند.
وی با تاکید به اینکه نسل شیعه نسل پرباری باید باشد از عدم غفلت منتظران گفت وافزود: منتظر واقعی با باوراینکه امام زمان باوجود غیبت خود حاضر و ناظر اعمال است باید برای شناخت امام زمان و عجل الله و فرج هرچه زودتر بمنظور دستیابی به سعادت برای خود و جامعه تمام همت خودرا داشته باشد .
گفتنی است جشن بزرگ نیمه شعبان با مولوی خوانی خواهر مدنی ، حلقه صالحین ویژه کودکان توسط خواهر فرهنگی و بسیجی اکبری ،اهدای جوایز به قید قرعه و همخوانی سرود سلام فرمانده ۱ و ۲ همراه بود .
خبرنگار : هما اکبری















دیدگاهتان را بنویسید