پیاده روی خودجوش بانوان شهرستان آستانه‌اشرفیه در حمایت از حجاب و عفاف | جلال شرق
×

پیاده روی خودجوش بانوان شهرستان آستانه‌اشرفیه در حمایت از حجاب و عفاف

  • کد نوشته: 77304
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱
  • ۰
  • جمعی از بانوان شهرستان آستانه اشرفیه در اقدامی خودجوش بمنظور جلوگیری از عادی سازی بی حجابی ؛ مسیر حرم آقاسید جلال الدین اشرف تا بلوارمعین شهرستان را پیاده روی کردند . به گزارش جلال شرق، عزت السادات علوی ؛مدرس حوزه و دانشگاه حرکت خودجوش بانوان دغدغه مند در امر حجاب و عفاف را به منظور […]

    پیاده روی خودجوش بانوان شهرستان آستانه‌اشرفیه در حمایت از حجاب و عفاف
  • جمعی از بانوان شهرستان آستانه اشرفیه در اقدامی خودجوش بمنظور جلوگیری از عادی سازی بی حجابی ؛ مسیر حرم آقاسید جلال الدین اشرف تا بلوارمعین شهرستان را پیاده روی کردند .

    به گزارش جلال شرق، عزت السادات علوی ؛مدرس حوزه و دانشگاه حرکت خودجوش بانوان دغدغه مند در امر حجاب و عفاف را به منظور پای مار نظام و انقلاب ایستادن بیان کرد و گفت : بانوان در راستای عدم عادی سازی و رواج بی حجابی در روزهای شلوغ هفته اقدام به پیاده روی در مسیر پرد تردد شهر دارند.

    وی با بیان اینکه این حرکت استمرار خواهد داشت اظهار کرد:بانوان در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با پیاده روی ، توزیع بسته های فرهنگی و همچنین تذکر لسانی در تلاش هستند فرصت هرگونه ناهنجاری های اجتماعی را در جامعه از بین ببرند .

    مدرس دانشگاه و حوزه علمیه خواستار همراهی و همکاری بیش از پیش در اجرای برنامه های فرهنگی و روشنگری در خروج از دام پلید دشمن را از مسیولین خواستار شد .

    بانوان این پیاده روی را در روزهای دوشنبه و پنج شنبه که روز بازار هفتگی شهرستان می باشد و همچنین روزهای دیگر خواهند داشت.

    گفتنی است بانوان درادامه حرکت از صاحب فروشگاه که با نصب نوشته ای بر روی درب مغازه با مضمون عدم خدمات به بانوان بی حجاب امر به معروف داشتند و به حمایت از حجاب و عفاف پرداختند با اهدای گل تقدیر داشتند .

    💢دشمن در جنگ ترکیبی با حجاب بانوان جامعه را مورد هدف قرارداده است

    زهرا رمضانی به اتفاق همسرخود صاحب فروشگاهی در آستانه اشرفیه با انتشار نوشته ای با مضمون
    «به علت هتک حرمت به جایگاه واقعی زن و رواج بی عفتی، به افراد بی حجاب( بدون روسری یا پوشش زننده)چیزی فروخته نمی شود.» به حمایت از حجاب و عفاف پرداختند .

    زهرا رمضانی صاحب فروشگاه با تاکید به به فرمایش رهبر معظم انقلاب در آتش به اختیار بودن گفت:درچندسال گذشته رهبر معظم انقلاب ازجنگ نرم گفتند،جنگی که درآن از جنگ و خون ریزی خبری نیست که برای مقابله با آن فرمان آتش به اختیار صادر شد .

    وی گفت :با گذر زمان و خنثی شدن توطئه های دشمن امروز دشمن با طراحی جنگ جدیدی به نام «جنگ ترکیبی» زنان جامعه را مورد با موضوع حجاب و عفاف مورد هدف قرارداده است .

    رمضانی امربه معروف و نهی ازمنکر را وظایف تک تک افراد دانست و اظهار کرد: دراستای امربه معروف و نهی ازمنکر بران شدیم که درحد توان از چادر فاطمی حمایت کنیم .
    وی از نوشته نصب شده بر روی شیشه فروشگاه گفت و تصریح کرد: دراین فروشگاه از خدمات به افراد بی حجاب و یا پوشش زننده خودداری می شود تا با این اقدام ضمن حمایت از بانوان با حجاب از ترویج و عادی سازی بی حجابی جلوگیری کنیم .

    آنچه که دراین حرکت جلوه ویژه ای داشت حضور کودکان به اتفاق مادر و اهدای دست نوشته های (خودشان تهیه کرده بودند ) به همسالان و بانوان بد حجاب و بی حجاب دراین حرکت ستودنی سهیم بودند.

    خبرنگار : هما اکبری

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *