به مناسبت دهه کرامت واحد خواهران ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آستانه اشرفیه همایش بانوان طلایه داران ساخت صحن حضرت زینب (س) در کربلا معلی ، در مسجد جامع شهرستان برگزار شد.
به گزارش جلال شرق، امام جمعه آستانه اشرفیه در این همایش از مقام و منزلت اهل بیت ع گفت و افزود: که خداوند مزد محبت رسالت پیامبر را در دوستی مردم با خاندان وی قرارداده است.
حجه الاسلام والمسلمین احمد طیبی از ویژگی امام به امت و مردم گفت و اظهار کرد : امام چون پدری دلسوز ، برادری همراه و مادر برای طفل صغیره است .
حجه الاسلام والمسلمین طیبی اهل بیت ع را معدن کرم و احسان بیان کرد و گفت : تمام امید و انتظار ما این است که اظهارمحبت به خاندان پیامبر داشته باشیم
چرا که امام حسین ع چراغ هدایت وکشتی نجات است.
امام جمعه شهرستان با بیان اینکه اهل بیت ع بخشش و سخاوت مومنان را بی پاسخ نمی گذارد خاطر نشان کرد که : آثارو برکات ائمه در زندگی انسان در دنیا ، آخرت ، بهشت ،روز قیامت، بعداز رحلت و زیارت قبر شریفشان مشهود می باشد .
ستاد عتبات عالیات در راستای ایجاد تمدن سازی است
مینا کرم بیجاری؛ مسئول خواهران ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان نیز در این مراسم به الگو پذیری دختران و زنان از حضرت فاطمه معصومه س در حجاب و عفاف و ولایت پذیری تاکید کرد.
وی با اشاره به رونمایی کتاب معمار حرم درباره حاج قاسم سلیمانی از دغدغه بازسازی ستاد عتبات عالیات گفت و افزود:
شهدای چون سردارحاج قاسم سلیمانی با جانفشانی خود در راه حفظ حرم تلاش داشتند وبا تشکیل ستاد بازسازی عتبات عالیات جمهوری اسلامی پیوند بین ایران و عراق ابجاد شده است .
مسئول خواهران ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از فعالیت ارزنده شهرستان آستانه اشرفیه تقدیر کردو گفت: ایجاد پایگاه ستاد عتبات عالیات در راستای تمدن سازی با همکاری و تعاون ممکن می باشد .
وی با اشاره به اهمیت حفظ شعائر دینی بانوان را طلایه داران ساخت صحن حضرت زینب س دانست و اظهارکرد : هر بانو با یک قدم خود می تواند سفیر ستاد بازسازی عتبات عالیات باشد و تعهد طلایه داری خودرا اینگونه ثابت کنند .
این برنامه همچنین با مولودی خوانی مهدی پورشیخ ، ارائه گزارش عملکرد ستاد عتبات عالیات واحدخواهران شهرستان آستانه اشرفیه و تبرک پرچم امام حسین ع نیز همراه بود .
در پایان ضمن تجلیل از بانوان با نام و القاب حضرت معصومه سلام الله علیها از بین اعضای حاضر به سه سفر کربلا، مشهد و قم و ۱۴ تبرک حضرت معصومه س بصورت قرعه کشی اهدا شد .




















دیدگاهتان را بنویسید