خسرو آرنگ ؛فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه با حسین کشاورز؛ کارآفرین زیست محیطی از شرکت حلقه سبز کوبار ؛تولید کننده انواع گرانول با بازیافت زباله های پلاستیکی دیدار و گفتگو کرد .
به گزارش جلال شرق، نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به نگاه سرمایه ای کشورهای مختلف به موضوع پسمانداظهار کرد : کشورهای مختلف پسماند را فرصت دانسته و با سرمایه گذاری، فرهنگی سازی و ارائه بسته های تشویقی بالاخص برای شهرداران و شهروندان در تلاش است این معضل را رفع کنند .
حسین کشاورز ؛مدیرعامل شرکت حلقه سبز کوبار در تعریف پروژه ،از بکارگیری دستگاه های مدرن و تجهیزات به روز دنیا گفت و افزود : در تلاش هستیم با عقد قراداد با شهرداران و نهادهای دیگر با دریافت زباله فرصت ایجاد اشتغال را برای نیروهای داخلی بوجود آوریم .
شرکت بازیافت محور حلقه سبز کوبار براساس نامگذاری سال تولید ،دانش بنیان،اشتغال آفرین با ایدیولوژی ایران سبز و با استفاده از نیروهای متخصص در سال۱۴۰۱ در استان گیلان شروع به کار کرد تا با جبران قسمت کوچکی از معضلات زباله در این استان کمکی هرچند کوچک به بازیافت زباله این استان و کشورمان انجام داده باشد.
شرکت کوبار در درجه اول بازیافت علمی انواع پلاستیک ها اعم از نایلون ها بطری ها انواع لاک و غیره با روشی مدرن برای رسیدن به ترکیبهای پلیمری باکیفیت بوده و در این مسیر کلیه مراحل بازیافت با حساسیت و نظارت متخصصین این حوزه به انجام میرسد.














دیدگاهتان را بنویسید