ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی در شهرستان لنگرود تشکیل جلسه داد | جلال شرق
×

ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی در شهرستان لنگرود تشکیل جلسه داد

  • کد نوشته: 7956
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۴
  • ۰
  • ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی “روز بصیرت و میثاق امت با ولایت “ظهر امروز به ریاست محمدی معاون فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لنگرود تشکیل جلسه داد. به گزارش خبرنگار جلال شرق ، در این جلسه که با حضور روسا و نمایندگان برخی ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد،محمدی معاون فرماندار بااشاره به وقایع […]

  • ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی “روز بصیرت و میثاق امت با ولایت “ظهر امروز به ریاست محمدی معاون فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لنگرود تشکیل جلسه داد.

    به گزارش خبرنگار جلال شرق ، در این جلسه که با حضور روسا و نمایندگان برخی ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد،محمدی معاون فرماندار بااشاره به وقایع سال ۱۳۸۸ گفت :مردم ایران در ۹ دی با هر گرایش و مذهبی به خیابان ها آمدند تا اعلام کنند تابع نظام و معتقد به ولایت فقیه هستند و هرگز اجازه نخواهند داد استکبار یا جریانات انحرافی برای کشور تصمیم بگیرند.
    وی افزود :بعد از ۸۸ روز ۹ دی برای ما بسیار مهم است؛زیرا باعث ایجاد وحدت در جامعه و نشانگر التزام ما به رهبری و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
    معاون فرماندار لنگرود از دستگاه ها خواست تا با حضور پرشور، آگاهی بخشی و تدوین و اجرای برنامه های ویژه این روز را پاس بدارند.
    محمدی همچنین
    با تبریک حلول ماه ربیع الاول اظهار کرد:ایام مبارکی چون میلاد پیامبر اکرم (ص)،میلاد مسیح، میلاد امام جعفر صادق (ع) موسس فقه جعفری که عمرشان را صرف گسترش وحدت ادیان نمودند پیش روی ماست.وی افزود :با توجه به اوضاع حساس و متلاطم منطقه باید تلاش کنیم از فرصت به دست آمده جهت وحدت و همدلی استفاده کنیم.
    محمدی بر موضوع انتخابات تاکید کرد و گفت :امسال دو انتخابات مهم در کشور داریم. انتخابات خبرگان رهبری که به عنوان امین و مشاور رهبر هستند و انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی که باید با همکاری و ایجاد همدلی بین مردم و برخورد با هر آنچه که وحدت ملی را تضعیف میکند، امر مهم انتخابات را به طور شایسته به ثمر برسانیم.

    وی مشارکت مردم در همه ی وقایع کشور به خصوص در انتخابات را از مولفه های مهم نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد :باید با ایجاد فضای شور و نشاط زمینه مشارکت هر چه بیشتر مردم را در انتخابات فراهم سازیم.
    شایان ذکر است در این جلسه هر یک از مسوولین برنامه های خود را اعلام نمودند و مقرر شد ویژه برنامه ی روز میثاق امت با ولایت ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر روز ۸ دی ماه در مسجد جامع با حضور مردم و مسوولین برگزار گردد.

    ج ج۲ ج۳ جلسه ۹

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *