همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر شب گذشته بقاع شاخص و مساجد شهر مذهبی آستانه اشرفیه به ویزه صحن حرم مطهر سلطان سید جلال الدین اشرف علیه السلام مملو از عاشقان اهل بیت و زائران و مجاوران آن حضرت بود و این روز سعید و خجسته را گرامی داشتند.
به گزارش جلال شرق ،همزمان با عید سعید غدیر خم؛گرامیداشت دهه امامت و ولایت کاروان شادی نسیم ولایت از مسیر حرم مطهر شهدا تا حرم آقا سید جلال الدین اشرف را با «لبیک علی علی مولا علی » طی کردند و این روز سعید فرخنده را با پرچم متبرک به حرم مطهر علی ابن ابیطالب گرامی داشتند.
عاشقان آن امام همام در شهر مذهبی آستانه اشرفیه در تکایا و مساجد و معابر عمومی با پخش شیرین یو شربت و هم چنین بعضی از مساجد با توزیع غذای نذری و ذبح گوسفند و پخش در بین مردم و نیازمندان این روز دینی و مذهبی را پاس داتشند.



















دیدگاهتان را بنویسید