از اولین روز ماه محرم با ورد دستجات عزاداری و برپایی ایستگاه های صلواتیو پخش نذری ها و پذیرایی از عزاداران حسینی و خدمات رسانیبه آنان چون گذشته با عشق حسینی ادامه داشت و از یک سو میزبان بودن شهر مذهبی آستانه اشرفیه و حضور زائران و دسته های عزاداری در حرم مطهر سلطان سید جلال الدین اشرف و خیابان های اطراف آن می طلبید که پاکسازی لحظه به لحظه کوچه و خیابان بالاخص خیابان های اصلی که محل رفت و آمد عزاداران و زائران است اتجام شود تا فضای شهری برای عزاداران آماده باشد.
به گزارش جلال شرق، امروز مردم عزادار و پاکبان شهر مذهبی استانه اشرفیه بلافاصله بعد از ظهر عاشورا خیابان اصلی و کوچه های منتهی به خیابان اصلی را با حضور رئیس شورای اسلامی شهر پاکسازی کردند.
شایسته است این فرهنگ درقالب پویش از سوی سمن ها و گروه های مردمی و حافظان محیط زیست به منظور مشارکت هرچه بیشتر و ترویج همدلی و همراهی در چنین روزها و اعباد ملی و مذهبی برگزارشود تا همراهی در رنگ تر مردم را تا درب منازلشان شاهد باشیم

















دیدگاهتان را بنویسید