ابراهیم نجفی اسپیلی ثبت نام خود را در ساعت ۱۵/۵۱ دقیقه در سامامه وزارت کشور برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نهایی و به پایان رسانده است.
به گزار ش جلال شرق، ابراهیم نجفی که در میان دوره ای مجلس یازدهم با ۱۲۷۰۹ رای به عنوان نهمین نماینده مردم به جز مرحوم رمضانی توانسته بود به مجلس راه یابد و سکان نمایندگی مردم شهرهای استانه اشرفیه و بندر کیاشهر را برعهده بگیرد.
ابراهیم نجفی متولد شهریورماه ۱۳۵۳ دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناسی ارشد در رشته علوم قرآنی در سال ۹۱ می باشد.
وی که از سال ۸۱ کار اجرایی خود را در بنیاد مسکن شهرستان فومن آغاز کرده بود در سال ۸۴ به شهرستان لاهیجان و پس از آن در سال ۸۶ تا کنون در بنیاد مسکن شهرستان آستانه اشرفیه به ادامه خدمت برای شهروندان به ویژه روستاییان مشغول شد
ابراهیم نجفی از جمله افرادی است که سه دوره متوالی به عنوان نماینده منتخب شورای اسلامی شهر از سوی شهروندان آستانه ای انتخاب شده بود وی با ایجاد ائتلاف اول توانست در انتخابات دوره پنجم شورای اسلامی شهر آستانه با ۴ هزار ۵۲۵ رای به عنوان نفر اول انتخاب و راهی شورای شهر آستانه اشرفیه شود.
اگر چه ابراهیم نجفی از سال ۸۶ تا سال ۹۹ به مدت ۵ سال رییس شورای شهر آستانه اشرفیه بوده است ولی در مدت کاری خود در شورای اسلامی شهر با فراز و نشیب های فراوان و پرتنشی همراه بود که از جمله می توان به عدم توفیق وی برای حضور در مرحله اول انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که موفق به جلب رضایت اعضای شورا برای استعفا نشد ولی در میان دوره ای مجلس یازدهم توانست با ۱۲۷۰۹ رای و ۴۰ رای بیشتر از ریحانه احمدی دهکا راهی مجلس شود
در کارنامه کاری وی عناوینی چون کارشناس خبره دادگستری و عضو سازمان نظام مهندسی گیلان و در مجلس شورای اسلامی نیز عضو کمیسیون کشاورزی و در حال حاضر عضو کمیسیون عمران به چشم می خورد و طی این دو سال توانسته است جایگاه خود را در بین نمایندگان گیلان مجلس با پیشنهادها و نطق های میان دستور باز کند.












دیدگاهتان را بنویسید