پنج شنبه, ۹ آذر ۱۴۰۲ ، ساعت ۰۱:۴۵
آخرین اخبار
24 آبان 1402 ، ساعت 18:53 152 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :83823
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری آستانه اشرفیه؛

 دهیاران باید در مشارکت، سلامت وامنیت ، انتخابات  خدمت خالصانه داشته باشند.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری آستانه اشرفیه  در اولین نشست  انتخاباتی با دهیاران حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر گفت:  دهیاران باید در مشارکت، سلامت وامنیت ، انتخابات  خدمت خالصانه داشته باشند

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق، صادق کاظم خواه در این نشست که عصر امروز  با حضور دهیاران ۱۰۵ روستای این شهرستان  در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد  با اشاره به نقش پر رنگ دهیاران در مشارکت های مردمی اظهار کرد: ایجاد رضایتمندی ، تکریم به مردم  و ایجاد انگیزه و نقش مردم در انتخاب یک اصلح و نماینده فعال  از مولفه های است که دهیاران باید در سرلوحه امور خود قرار دهند.

وی به آگاهی محیط سیاسی  در روستاها از سوی دهیاران اشاره کرد  و با بیان اینکه دهیاران باید در جلوگیری از تخلفات انتخاباتی ساعی باشند افزود :  دهیاران در ایجاد فضای آرامش و دور از چالش های انتخاباتی برای سلامت و امنیت انتخابات  و گرم کردن فضای انتخاباتی  باید از ایجاد هر گونه تنش اجتماعی کوشا باشند.

مراقبت های امنیتی در بازه دوران انتخابات ،  اصل بی طرفی برای تبلیغ یا علیه داوطلب انتخاباتی، عدم بهره گیری از امکانات بیت المال  و عمل کردن به تکلیف شرعی و اخلاقی در دوران انتخابات  از دیگر مباحثی بود که در این نشست  از سوی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری آستانه اشرفیه  توضیحات لازم ارایه شد.

عکس پارسا ذرعی

 

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است

منوی اصلی