در اولین روز از هفته بسیج جمعی از بسیجیان با حضور فرمانده سپاه شهرستان آستانه اشرفیه با حجتالاسلام والمسلمین طیبی؛امامجمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند .
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق، حجتالاسلام والمسلمین طیبی در دیدار با بسیجیان بسیح را یک فرهنگ دانست و گفت: انقلاب اسلامی با فرهنگ بسیج در حال پیشرفت است.
وی با اشاره به نقش مشارکت مردم در قالب بسیج افزود:در انقلاب و جنگ، نقش مشارکت مردم با فرهنگ بسیج مشهود می باشد،حتی این فرهنگ به کشورهای اسلامی در حال انتقال می باشد .
امام جمعه شهرستان آستانه اشرفیه از نقش قابل تحسین بسیج در عرصه های جهاد تبیین گفت و تصریح کرد:بسیجیان در کنار فرماندهی سپاه که سربازان ولایت هستند براساس سیاست های مقام معظم رهبری، در تمام عرصه ها برنامه ریزی دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد:بسیج در سال های اخیردر حوزه های فرهنگی _بصیرتی و معرفتی به عنوان مهمترین نهاد امروز در ارتباط با جهاد تبیین و بصیرت افزایی در حال فعالیت می باشد.
امام جمعه شهرستان از حضور میدانی بسیجیان در عرصه های مطالبه گری گفت و اظهار کرد:بسیجیان با حضور فعال خود در راستای محرومیت زدایی،سازندگی،فرهنگی در خط مقدم قراردارند.
لازم به ذکر است دراین دیدار،سرهنگ پاسدار حمیدیحیی پور؛فرمانده سپاه شهرستان آستانه اشرفیه گزارشی از عملکرد و فعالیت های بسیجیان در حوزه های علمی فرهنگی، تربیتی بالاخص بصیرتی ، سازندگی و محرومیت زدایی ارائه کرد.
خبرنگار:هما اکبری













دیدگاهتان را بنویسید