سلسله نشست انگیزشی ویژه آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی از سوی اداره آموزش و پرورش شهرستان به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد.
به گزارش چلال شرق، رئیس آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به اینکه نهضت سواد آموزی یکی از ابتکارات بی بدیل امام راحل بود اظهار کرد :سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ به فرمان امام راحل با هدف باسواد کردن خیل عظیم بیسوادان کشور تشکیل شد.
علیرضا پایمرد با بیان اینکه به همت نهضت سواد آموزی سطح سواد به۹۹/۲ درصد رسیده است افزود: آموزش دهندگان با رسالت جهادتبیینی در عرصه خدمت و آموزش توانسته اند افراد جامعه را به سمت سواد و ارتقای سطح علمی هدایت کنند.
پایمرد مشارکت جدی مسئولان و دستگاه ها را یکی از راهکارهای مهم در پیشبرد اهداف سواد آموزی دانست و خاطر نشان کرد: شناسایی ،جذب و ساماندهی و آموزش نیاز به مشارکت همکاری و تقویت زیر ساخت های فرهنگی در ریشه کن شدن بی سوادی است.
در ادامه رئیس آموزش و پرورش شهرستان مطالبات حقوقی و رفاهی آموزش دهندگان را با همراهی کارشناس اداره پاسخ داد .
همچنین دراین نشست که با حضور موسس موسسه مردم نهاد نیما گلی نیا با موضوع انگیزش، تقویت روحیه خودباوری همراه بود آموزش دهندگان پاسخ سوالات خود را دراین زمینه دریافت کردند .
گفتنی است آموزش دهندگان در این روز با حضور در مزار شهدای پارک ساحلی با شهدای گمنام تحدید میثاق کردند.


















دیدگاهتان را بنویسید