اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز آسمان آستانه اشرفیه در حمایت از مردم غزه+ تصاویر | جلال شرق
×

صبح امروز در میدان امام حسین (ع) انجام شد؛
اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز آسمان آستانه اشرفیه در حمایت از مردم غزه+ تصاویر

  • کد نوشته: 87646
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۳
  • ۰
  • روز قدس، نماد اتحاد ، یکپارچگی و انسجام مسلمانان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین است که این ابتکار حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری روز قدس با هدف بسیج ملت‌های اسلامی برای حمایت از مردم فلسطین تا محو نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی و آزادی اولین قبله گاه مسلمان بوده است تا موضوع مظلومیت مردم فلسطین پیوسته در وجدان‌های بشری ماندگار و پایدار باشد.
    اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز آسمان آستانه اشرفیه در حمایت از مردم غزه+ تصاویر
  • ستاد بزرگداشت حمایت از مردم غزه شهرستان آستانه اشرفیه در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در اقدامی نمادین پرچم فلسطین را در میدان امام حسین(ع) این شهر به اهتزاز در آورد.

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، در روز جهانی قدس با حضور فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت ، رییس، اعضای شورای شهر  و جمعی از مسئولین شهرستان آستانه اشرفیه و یک در اقدامی نمادین برای نشان دادن همبستگی با مردم غزه و مخالفت با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن غیر نظامیان، پرچم فلسطین  در میدان امام حسین(ع) این شهر به اهتزاز در آمد.

    «خسرو آرنگ  » فرمان دار آستانه اشرفیه در حاشیه این مراسم با اشاره به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ، روز قدس را نماد اتحاد ، یکپارچگی و انسجام مسلمانان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین دانست و گفت: این ابتکار حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری روز قدس با هدف بسیج ملت‌های اسلامی برای حمایت از مردم فلسطین تا محو نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی و آزادی اولین قبله گاه مسلمان بوده است تا موضوع مظلومیت مردم فلسطین پیوسته در وجدان‌های بشری ماندگار و پایدار باشد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *