ابوذررحیمی کلده رئیس شورای بخش مرکزی آستانه اشرفیه شد | جلال شرق
×

برای دوازدهمین سال متوالی؛
ابوذررحیمی کلده رئیس شورای بخش مرکزی آستانه اشرفیه شد

  • کد نوشته: 91976
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
  • ۰
  • در انتخابات هیئت رئیسه شورای بخش مرکزی شهرستان آستانه اشرفیه ، ابوذررحیمی کلده برای دوازدهمین سال متوالی به عنوان رئیس شورای بخش  مرکزی و رضا دلاور رفیعی  برای چهارمین سال پیاپی به عنوان رئیس شورای بخش کیاشهر از توابع  شهرستان آستانه اشرفیه  انتخاب شدند .
    ابوذررحیمی کلده رئیس شورای بخش مرکزی آستانه اشرفیه شد
  •  

     

    در انتخابات هیئت رئیسه شورای بخش مرکزی شهرستان آستانه اشرفیه ، ابوذررحیمی کلده برای دوازدهمین سال متوالی به عنوان رئیس شورای بخش  مرکزی و رضا دلاور رفیعی  برای چهارمین سال پیاپی به عنوان رئیس شورای بخش کیاشهر از توابع  شهرستان استانه اشرفیه  انتخاب شدند .

    به گزار ش خبرنگار سیاسی جلال شرق،  این دوره از انتخابات که در بخشداری مرکزی این شهرستان برگزارشد پس از استماع گزارش های عملکرد سال گذشته ، از اعضای این شورا با ورقه رای گیری به عمل آمد و آقای ابوذر رحیمی کلده با ۵ رای به عنوان رئیس و آقایان  حسین جعفری نازکسرا نائیب رئیس، غلامرضا پاکنعمت خزانه دار،حسن شوقی منشی و علی رجبی به عنوان عضو انتخاب شدند.

     

     

     

    هم چنین انتخابات هیئت رئیسه شورای بخش کیاشهر برگزارشد و آقای رضا دلاوررفیعی برای چهارمین سال پیاپی به عنوان رئیس شورای بخش کیاشهر انتخاب شد.
    و سر کار خانم کبری ثابت قدم  به عنوان نایب رئیس،هادی یوسفی نژاد خزانه دار،  محمدرضا ابراهیمی منشی و مهران گرامی به عنوان عضو  برای یک مدت یک ساله انتخاب شدند

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *