ارتفاع برف در جاده‌های کوهستانی گیلان به ۸۰ سانتیمتر رسید | جلال شرق
×

ارتفاع برف در جاده‌های کوهستانی گیلان به ۸۰ سانتیمتر رسید

  • کد نوشته: 93292
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳
  • ۰
  • رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان گفت: ارتفاع برف در محور کوهستانی اسالم به خلخال در شهرستان تالش به ۸۰ سانتیمتر رسیدو تا کنون در محور پونل به خلخال شهرستان رضوانشهر ۷۰ سانتیمتر، ماسال به گیلوان ۴۰، ارتفاعات رودبار به داماش ۱۵ و سیاهکل به دیلمان ۱۵ سانتیمتر برف باریده‌ است.
    ارتفاع برف در جاده‌های کوهستانی گیلان به ۸۰ سانتیمتر رسید
  • رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان گفت: ارتفاع برف در محور کوهستانی اسالم به خلخال در شهرستان تالش به ۸۰ سانتیمتر رسید.

    به گزارش جلال شرق، عارف بابازاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تا کنون در محور پونل به خلخال شهرستان رضوانشهر ۷۰ سانتیمتر، ماسال به گیلوان ۴۰، ارتفاعات رودبار به داماش ۱۵ و سیاهکل به دیلمان ۱۵ سانتیمتر برف باریده‌ است.

    وی با بیان اینکه در گردنه حیران جاده شهرستان آستارا به اردبیل نیز ۴۵ سانتیمتر برف بر زمین نشسته است، اضافه کرد: برف محور رودسر به لات محله و زیاز به شوک را سفیدپوش کرده‌ است.

    رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان اظهار کرد: هم‌اینک بارش برف در محورهای کوهستانی گیلان قطع شده و همه راه‌های استان به استثنای جاده پونل به خلخال باز است؛ این محور با هدف حفظ ایمنی مردم تا اطلاع ثانوی مسدود است.

    معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان هم گفت: مسیر ضیابر شامگاه گذشته به دلیل طغیان یک رودخانه و بالاآمدن سطح آب به صورت موقت بسته شد و با فروکش کردن سیلاب بازگشایی می شود، ضمن اینکه برای تردد شهروندان خللی ایجاد نشد و مسیر جایگزین در نظر گرفته شده‌است.

    فریبرز لطفی‌پور اظهار کرد: هم اینک همه راه های گیلان باز است و عبور و مرور در آن در جریان است.

    وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا مبنی بر رانش زمین در راه عبوری یکی از روستاهای شفت افزود: به دلیل شدت بارش ها، رانش ها طبیعی است البته مشکلی از بابت رانش زمین و بسته بودن راه ها گزارش نشده است.

     

    شماره تلفن مرکز مدیریت راه‌های گیلان به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات مردم در خصوص وضعیت جوی و ترافیکی کلیه محورهای جاده‌ای استان و مسیرهای استان‌های همجوار است.

    سامانه بارشی و سردی که از دوشنبه گذشته وارد گیلان شد موجب باران شدید در مناطق جلگه‌ای و بارش برف در ارتفاعات شده‌است؛ این سامانه بارشی از امروز (پنجشنبه) به تدریج تضعیف خواهد شد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *